X
Kayıt Ol
Şehir Seçin

Lütfen size en yakın şehri seçin!

Kayıt Ol İzmir
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu - Yetişkin

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AÇIK RIZA METNİ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nezdinde veri sorumlusu sıfatına sahip İG ARTİSTA MEDYA AJANS PRODÜKSİYON FİLM YAPIM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. olarak şirketimize oyuncu adayı olarak başvuru yapmanız nedeniyle bizlere ilettiğiniz kişisel verilerin işlenmesi kapsamında aşağıdaki hususlara ilişkin açık rızanızı talep ediyoruz.

Açık rıza vermeniz durumunda;  bizlere ilettiğiniz kişisel veriler;

•             Kimlik Verileri :(Ad-Soyad, Doğum Yeri, Doğum Tarihi)

•             Özlük Verileri :(Özgeçmiş Bilgileri)

•             Mesleki Deneyim : (Diploma bilgisi, Meslek İçi Eğitim Bilgileri, Gidilen Kurslar, Sertifikalar, Hangi Görsel ve İşitsel Mecralarda Yer Aldığı)

•             İletişim Bilgileri :(Ev tel, Cep Tel, e-mail, İkametgah adresi)

•             Görsel ve İşitsel Veriler: (Fotograf ve kamera kaydı)

•             Diğer Veriler :(Fiziksel özellikler)

şirketin vücuda getirdiği ve getireceği sinema ve dizi film projelerinde  projeye uygun oyuncu adayı seçimi, oyuncu adayının prodüksiyon ekibine ve müşterilere  tanıtımı süreçleri, sinema veya dizi filmde rol alan oyuncu kadrosunun şirketin web sitesi başta olmak üzere  Görsel, Yazılı, Digital  ve Sosyal Medya Mecralarında tanıtımı, kişinin projede yer almaması halinde şirketin ileride vücuda getireceği söz konusu projeler (tüm görsel ve işitsel) için oyuncu havuzu oluşturularak yeni projelere uygunluğunun  değerlendirme süreci, şirketin içerisinde yer aldığı grup şirketler  arasındaki bilgi/belge alışverişi ve koordinasyonun sağlanması ve tüm bu süreçlerde şahsınızla iletişime geçilmesi amaçlarıyla işlenebilecektir.

Bu veriler gerektiğinde işlenmek üzere şirketin sözleşme ilişkisi içerisinde mal veya hizmet satın aldığı tedarikçiler (üçüncü şahıs gerçek ve tüzel kişiler(Prodüksiyon Ekibi)/alt işverenlerine, şirketin sözleşme kapsamında ürün veya hizmet ifa ettiği müşterileri üçüncü şahıs gerçek ve tüzel kişilere/alt işverenlere (Görsel, Yazılı, Digital  ve Sosyal Medya şirketleri), İG ARTİSTA MEDYA AJANS PRODÜKSİYON FİLM YAPIM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ve  yönetim kurulu üyelerine, Veri Sorumlusu şirket yönetim kurulu üyelerine  aktarılabilecektir.

Yukarıda yer alan açık rıza metnini okudum ve anladım. Kişisel verilerimin metinde belirtilen şekilde işlenmesine onay veriyorum.

 

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu - Çocuk

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AÇIK RIZA METNİ (18 yaş altı OYUNCU)

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nezdinde veri sorumlusu sıfatına sahip İG ARTİSTA MEDYA AJANS PRODÜKSİYON FİLM YAPIM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. olarak şirketimize yasal temsilcisi olduğunuz küçük adına   oyuncu adayı olarak başvurusu yapılması nedeniyle bizlere ilettiğiniz kişisel verilerin işlenmesi kapsamında aşağıdaki hususlara ilişkin açık rızanızı talep ediyoruz.

Açık rıza vermeniz durumunda;  bizlere ilettiğiniz kişisel veriler;

•             Kimlik Verileri :(Ad-Soyad, Doğum Yeri, Doğum Tarihi)

•             Özlük Verileri :(Özgeçmiş Bilgileri)

•             Mesleki Deneyim : (Diploma bilgisi, Meslek İçi Eğitim Bilgileri, Gidilen Kurslar, Sertifikalar, Hangi Görsel ve İşitsel Mecralarda Yer Aldığı)

•             İletişim Bilgileri :(Ev tel, Cep Tel, e-mail, İkametgah adresi)

•             Görsel ve İşitsel Veriler: (Fotograf ve kamera kaydı)

•             Diğer Veriler :(Fiziksel özellikler)

şirketin vücuda getirdiği ve getireceği görsel ve işitsel tüm projelerinde  projeye uygun oyuncu adayı seçimi, oyuncu adayının prodüksiyon ekibine ve müşterilere  tanıtımı süreçleri, tüm bu mecralarda yer alan rol alan oyuncu kadrosunun şirketin web sitesi başta olmak üzere  Görsel, Yazılı, Digital  ve Sosyal Medya Mecralarında tanıtımı, küçüğün projede yer almaması halinde şirketin ileride vücuda getireceği söz konusu projeler (tüm görsel ve işitsel) için oyuncu havuzu oluşturularak yeni projelere uygunluğunun  değerlendirme süreci, şirketin içerisinde yer aldığı grup şirketler  arasındaki bilgi/belge alışverişi ve koordinasyonun sağlanması ve tüm bu süreçlerde küçük adına şahsınızla iletişime geçilmesi amaçlarıyla işlenebilecektir.

Bu veriler gerektiğinde işlenmek üzere şirketin sözleşme ilişkisi içerisinde mal veya hizmet satın aldığı tedarikçiler (üçüncü şahıs gerçek ve tüzel kişiler(Prodüksiyon Ekibi)/alt işverenlerine, şirketin sözleşme kapsamında ürün veya hizmet ifa ettiği müşterileri üçüncü şahıs gerçek ve tüzel kişilere/alt işverenlere (Görsel, Yazılı, Digital  ve Sosyal Medya şirketleri), İG ARTİSTA MEDYA AJANS PRODÜKSİYON FİLM YAPIM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ve  yönetim kurulu üyelerine, Veri Sorumlusu şirket yönetim kurulu üyelerine  aktarılabilecektir.

Yukarıda yer alan açık rıza metnini okudum ve anladım. Kişisel verilerimin metinde belirtilen şekilde işlenmesine onay veriyorum.

İzmir Güzeli 2005 - 2020 © Tüm Hakları Saklıdır

Bulutomo

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız

KVKK